Nieuwbouw

PARKVIEW

Werkhuizenstraat
1800 VILVOORDE

** OPENDEURDAG MAANDAG 25 JUNI van 18u tot 20u** Residentie Parkview is gelegen in een groen privédomein in hartje Vilvoorde. Dit moderne project afgewerkt met oog voor detail omvat 43 appartementen met zuidgerichte tuin of terras. Het biedt u de mogelijkheid exclusief te wonen op korte afstand van de hoofdstad. Eveneens ideaal als investering.
Reeds 69% Verkocht

4 FONTEINEN (Sas)

Steenkaai
1800 VILVOORDE

Interesse om te wonen aan het water in de nieuw ontwikkelde stadswijk 4 Fonteinen? Het project ’t Sas heeft 5 belangrijke troeven : RUST: ontspannen aan het water of het nabij gelegen natuurpark 3 Fonteinen dat binnenkort met een fiets-en wandelbrug vlot bereikbaar zal worden. BEREIKBAARHEID: zeer goede verbindingsmogelijkheden naar Brussel, Antwerpen, Mechelen en het unieke concept van de waterbus die u in een mum van tijd naar de hoofdstad brengt zonder file-stress RECREATIE: talrijke f...

'T BRUGHUIS

Schaarbeeklei
1800 VILVOORDE

Maak kennis met ’t Brughuis, de nieuwste realisatie Op de 4 Fonteinen-site! Dit bouwwerk, gelegen langsheen de Broekstraat, markeert het begin van de 4 Fonteinen-site en zal architecturaal mee de stempel op de uitmuntende uitstraling van de site drukken.
Pagina 1 van 1 [3 zoekertjes]