Nieuwbouw

4 Fonteinen : WATERZICHT

Steenkaai
1800 VILVOORDE

De nieuwste luxueuze fase op de 4 Fonteinen site, Waterzicht, is officieel in verkoop. Tussen Zenne en Zeekanaal bevindt zich een uniek project bestaande uit 78 ruime appartementen en 4 woningen met royale terrassen met spetterende waterzichten, verdeeld over 7 verdiepingen. De architectuur van de hand van het gerenommeerde architectenbureau Kempe Thill uit Rotterdam is tijdloos en verfijnd, met verhoogde plafonds en grote glaspartijen die het daglicht overvloedig binnentrekken.

4 FONTEINEN (Sas)

Steenkaai
1800 VILVOORDE

Interesse om te wonen aan het water in de nieuw ontwikkelde stadswijk 4 Fonteinen? Het project ’t Sas heeft 5 belangrijke troeven : RUST: ontspannen aan het water of het nabij gelegen natuurpark 3 Fonteinen dat binnenkort met een fiets-en wandelbrug vlot bereikbaar zal worden. BEREIKBAARHEID: zeer goede verbindingsmogelijkheden naar Brussel, Antwerpen, Mechelen en het unieke concept van de waterbus die u in een mum van tijd naar de hoofdstad brengt zonder file-stress RECREATIE: talrijke f...
Reeds 90% Verkocht

'T BRUGHUIS


1800 VILVOORDE

Maak kennis met ’t Brughuis, de nieuwste realisatie Op de 4 Fonteinen-site! Dit bouwwerk, gelegen langsheen de Broekstraat, markeert het begin van de 4 Fonteinen-site en zal architecturaal mee de stempel op de uitmuntende uitstraling van de site drukken.
Reeds 35% Verkocht
Pagina 1 van 1 [3 zoekertjes]